Šoferka

Šoferkin dnevnik

Ah ti ponedeljki...Ponavadi ponedeljki predstavljajo nov začetel delovnega tedna, ko po prostem vikendu, polni delovnih moči zopet pridemo na delovno mesto. Mi, šoferji, ponavadi nimamo prostih vikendov, ker je ravno takrat največ dela in največ izletov seveda. Mi počivamo ( če je možnost) kar sredi tedna 😊😊. 

Sama sem imela prosto nedeljo in sem jo izkoristla za lenarjenje in poležavanje..skratka dala sem vse 4 od sebe in bila totalno nekoristna 😉.

 

Danes pa delam in se matram na slovenski obali in res zelooo trpim. 😊

Piran

Proti koncu šolskega leta je čas za zaključne izlete. To so luštni enodnevni izleti po Sloveniji. Kot sem omenila se danes nahajamo na obali. Medtem, ko si oni ogledujejo Piran, jaz v miru pijem kavico in uživam na morskem zraku. 😊 Res imam zeloo naporno službo. Sliši se lepo, vendar ni vedno tako. Včasih so noči prekratke, saj začnemo delat, ko še vsi spijo. Izgublamo živce na cestah, ko so kolone itd. Ni vedno enostavno bit šofer. Ni enostavno, ko se trudiš bit dober in ustrežt željam ljudi. Ni enostavno rečt besedo NE ali pa NE MOREM, ker izpadeš grd in nesramen. Ampak tako je...vsaka služba ima + in -, vsaka služba je po svoje zanimiva. Jaz zaenkrat svoje ne zamenjam 😊. Koliko časa bo tako, bomo pa videli.