Šoferka

Šoferkin dnevnik

Kako hitro beži čas...Še eno leto se je obrnilo kot bi mignil. Nisem velika ljubiteljica mraza in snega, sploh pa ne na cesti, ko moram na pot. Ampak tako pač je... Tudi zima mora biti. 

 

Mi je pa všeč praznično vzdušje, lučke in čajček, smeh in veselje ljudi je nekaj najlepšega. December je pri nas kar pester mesec kar se tiče dela in voženj. Sej veste, ljudje se radi podružijo in spijejo kakšnega kuhančka v teh prazničnih dneh. Nismo pa samo šoferji delavni, tudi policaji imajo vedno decembersko akcijo in podarjajo pike. 😋 Zato je vedno fajn imeti rezervnega voznika in taxi do doma. 

 

 

Praznično razpoloženje se kaže tudi na mojih lepih rdečih nohtih 😋. Moram rečt da veliko lažje vrtim volan. 🤪 

 

Hvala Studio S Idrija.

Z lučkami okrašena mesta kar žarijo od prazničnega vzdušja in si je potrebno ogledati vsaj kakšnega. Sama si ogledujem lučke največkrat, ko čakam potnike. Pri meni zelo drži rek " prijetno s koristnim ". 🙃 

 

Letos sem si privoščila čajček in si ogledala razkošno okrašeno Ljubljano, poslušala pevce v Villachu pri naših avstrijskih sosedih, jedla šmorn v Kranjski gori, se sprehodila po stojnicah na Andrejevem sejmu v Italiji, si privoščila vroč jabolčnik v Vipavskem križu in še kaj bi se našlo. Vem, samo okol letam 🙃. 

Lučke

V Božičnem času pa je zaželjeno, da si ogledamo vsaj ene jaslice. Izbira je vsako leto težja, ker je jaslic na ogled vedno več. Tako sem si letos ogledala jaslice v Vipavskem križu. Odločitev je bila težka, vendar mi ni žal. Predstavili so pravo živo zgodbo, jaslic na ogled pa ogromno! Res priporočam, da si vzamete čas in si jih ogledate. 

 

Če hočeš videti lepe stvari, ni potrebno iti prav daleč. Par kilometrov stran, v sosednji Idriji so imeli razstavo jaslic v kripti. Tudi klekljane jaslice niso manjkale. 

jaslice

Letošnje praznike in novo leto bom najverjetneje preživela kar doma, v družni najljubših oseb. Tega se prav veselim.👍

 

Naj bo za letos dosti besed :). Želim vam, da praznike preživite čim lepše in čim manj delavno. Postavite si novoletne zaobljube in cilje 🤪 ter srečno zakorakajte v novo leto 2019.  SREČNO! 

voščilnica

kolektiv prevoz oseb - apartmaji Miroslav Špik s.p. vam želi Srečno 2019!

Sledi svojim sanjam.

Patricia