Šoferka

Šoferkin dnevnik

Pa smo ga dočakali! Novo leto, nove zaobljube in doseganje ciljev, ki jih v preteklem letu nismo uspeli... Letos sem si za novoletno zaobljubo zadala, da bom bolj aktivno pisala svoj blog. In evo, prvi je že napisan. 🙃 Hujšal letos nebomo, bomo samo bolj zdravo jedl. 😀 Brez cukra pri men ne gre, tko da je brezveze, da si postavljam neuresničljive cilje... In zadala sem si, da letos osvojim Triglav 😲 in še kakšen drug tisočak.. Ker čisto preveč rada delam, mi zmanjka za stvari, ki jih tudi z veseljem počnem. No to se bo letos spremenilo ( ok, se bom potrudla, da se bo 🙃) .

Kje ste pričakali novo leto? Vprašanje, ki se postavlja pol leta prej in pol leta kasneje. 🙃 Kot sem sprva mislila, da bom ostala v objemu toplega doma se je kasneje izkazalo malo drugače. Novo leto smo pričakali v enem izmed najbolj popularnih slovenskih krajev in must visit, če obiščeš našo Slovenijo. Jaaa, to je Bled. Bila sem kar 2 dni zaporedoma na Bledu. Delovno sem bila 30.12., ko sem peljala skavtinje k zahvalni maši na Blejski otoček. Udeležila sem se jo tudi sama, ker nevem kdaj bo naslednjič prilka se zapeljat na otoček. Mislim, da sem bila na otoku nazadnje v osnovni šoli. Bilo je zelo lepo, vreme je bilo sončno in mrzlo, bila pa je tudi kar gužva. Ko se na otočku izkrcaš, je potrebno prehoditi še 100 stopnic do vrha, cerkvice in razgledne točke. Na otočku lahko tudi popiješ kavo, kupiš spominek ali pa preprosto uživaš. 

 

Zaradi gneče je precej trajalo, da se je cela skupina zbrala nazaj na celini. Tako smo si privoščili še kavico v, ne boste verjeli, Vili Bled. Res lepo urejen ambient in prijazni natakarji. Edino malce nelagodnja, ker nismo bili oblečeni za hotel s 5* 😲. Ampak nič ne de, kavica je bila vrhunska!

No 31.12 smo se pa z družbo tud odpravli kar na Bled. Noben ni mel kakšne vrhunske ideje kaj bi počel in kam bi se dal. Je pa lepo, da greš nekam ven. Sploh v tej indijanski zimi kot jo mamo. Pri -20 mislm, da bi bila čist zadovoljna, če bi bila nekje notri. 

 

Odpeljali smo se z avtom, parkiral čisto v centru, kar je na Bledu težko dosečt in se sprehodil do jezera. Imel so glasbo v živo, ljudi je bilo kar precej in bilo je dobro vzdušje. Če si na Bledu moraš biti slikan na ogromnem rdečem stolu 🙃. In moraš poganjat kolo, da poženeš in obarvaš ❤. Seveda je tisoč razlag zakaj in kakšno poanto ima to in vsak si po svoje razlaga. moja je, da ljubezen poganja svet in brez ljubezni bi bila katastrofa 🙃. 

 

 

No kmalu po polnoči in ognjemetu smo se počasi odpravili proti domu. Ponavadi smo po takih praznovanjih naslednji dan čisto fertik, vendar sem bila tokrat kot prerojena 😀. Ker ne pijem alkohola in sem za novo leto nazdravla s 3 požirki šampanjca, nisem mela naslednji dan nobenega mačka, razen tega na sliki. Smo pa poležavali, se sprehajali, kofetkala, skratka mel smo se fajn. Pravjo, da kar počneš 1.1 počneš potem celo leto. Se ne prtožujem, če bo res tako 😎.  

 

Do naslednjič.....

Kar počneš, počni s srcem

Patricia