Šoferka

Šoferkin dnevnik

In že je tukej marec..letos sm kar hitro zaključila novoletne zaobljube, sploh kar se tiče pisanja 😙. Nekak sem bila brez energije in brez ideje o čem pisat... Izletov in odkrivanja novih krajev ni bilo in tako tudi nisem imela o čem pisat.. Ampak se k sreči počasi začenjajo izleti 😀.  Kar  seveda komaj čakam.  Pa  vi?

 

Torej kaj sem počela zadnje mesece? V bližini doma imamo smučišče. Ne, nisem smučala, pravzaprav niti enkrat nisem stala na smučkah letos 🤭. Nisem ljubiteljica zime in zimskih športov, niti nizkih temperatur, snega, megle in teme. Ljubši mi je poletni čas, prav vesela sem ker, ker se dan tako lepo daljša. No kakorkoli, v zimskem času se ukvarjamo s prevozi smučarjev iz hotela na smučišče. In o tem res ni kaj dosti za pisat... Vsak dan parkrat gor in dol po isti cesti, dolgčas 🙃.Letos  smo  imeli  res srečo  kar  se  tiče  snega,je  bila  precej  mila  zima.  Vreme  je  bilo  letos  res extra,  več  ali  manj sonček  in  kar  toplo.  Kar  se  mene  tiče  naj  kar  ostanejo  take zime. 🙃

 

Tokrat bo malo krajši zapis samo, da se oglasim in povem, da še vedno pridno vozim 🤪. Vendar obljubim, da kmalu napišem kaj več in kaj novega predstavim. Mi pa lahko sledite na mojem instagram profilu, kjer obljavljam fotke z voženj in mi sledite pri vsakodnevnih dogodivščinah. 

 

Do naslednjič....

par slikc zimske idile